mandag 28. februar 2011

Dagens middagstips?

Vi har fått skikkelig dilla på råstekte poteter i heimen, knallgodt, og passer til det meste :O)

Skjær ønskede poteter i båter eller små firkanter, jo mindre de er, jo fortere går det å få dem møre.
Hell på en god slump olje, og krydre etter ønske. Jeg bruker hvitløkspulver og havurtesalt fra Alpnaering, pepper og masse estragon.
Bland dem godt sammen så alle får krydder og olje på seg.
Jeg pleier å steke dem i en ribbeform sammen med opphakket champignon, rødløk, purre, tomater, gulrøtter, brokkoli eller annet knask som vi har i kjøleskapet den dagen.
Inn i ovnen på 200 grader ca 20 min (kommer som sagt an på potettype og størrelse).

Stek hinne på kyllingfilet, svinekoteletter eller nakkekoteletter og legg på toppen. Server gjerne med Bernaise-saus.

Kjempeenkelt og kjempegodt! Namm!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar