tirsdag 23. februar 2010

Lille ulykkesfugl...

I går hadde lillebror skikkelig Dagen, med stor D. Han ramla bang-klask i gulvet med tutten i munnen, og kuttet opp det båndet/strengen som er mellom overleppa og tannkjøttet (skjønte dere den? Vanskelig å forklare) Antakeligvis plata på tutten som kom imellom og kuttet det opp. Det var blod overalt, og jeg klarte ikke å finne ut hvor det kom fra først. Stakkars liten, han gråt og gråt mens blodet fosset... Det ser ofte veldig dramatisk ut når det er blod involvert, men det var heldigvis "bare" et lite sår.

Etterpå sovnet han på fanget mitt helt utslitt, så jeg lot ham sove litt, men ikke for lenge i tilfelle han hadde fått hjernerystelse. Da vi vekket ham skulle vi prøve å se hvor stor skade var og Frode hentet ei svær lommelykt (Maglight), den ble satt på bordet etterpå stående, skikkelig smart. Og tror dere ikke at Daniel klarte å velte den så den datt over fingrene hans*dåne* Den er ganske tung, og det så skikkelig vondt ut. Ny gråterunde selvfølgelig, trøste, trøste, ned på gulvet igjen, og så skulle han reise seg opp ved stolen min, og så deiset han tinningen i hjørnet på glassbortet!!!

Ikke måte på hva den lille skrotten skal måtte gå igjennom på en dag... Huff og huff! Heldigvis så er det fort glemt, og bånn gass igjen;O)

Note to self: Han fikk forresten sin første tann den 20 februar, 8 mnd gammel. Ikke like kjapp på tannfronten nei*knegg*

3 kommentarer:

  1. Oi, stakkars:-/ Heilt vilt hos dokk idag!! Lucas har øve 39 i feber idag og:-( Håpe han blir frisk snart...

    SvarSlett
  2. Dere må jo passe på at han er i et rom uten noenting, slik at han unngår slike skader og at han ikke blir herdet for framtiden ;-)

    SvarSlett
  3. Hehehe, ja han burde kanskje blitt polstret med skumgummidrakt og hjelm;O)

    SvarSlett