torsdag 9. februar 2012

Mer i desember/januar

Ja, det var det jeg trodde - at jeg hadde laget mer enn de tingene jeg la ut i sist innlegg. Here it comes ;O)En boks jeg fant oppskrift på i "Ett trykk" - måtte bare prøve å lages :O)

Bilde ovenfra

Oppi15x10 Vintagekort. Utklippsbilder og blonder fra "Familieskatter", perler fra "Kort og Godt" og blomst (litt usikker)

Lagde likegodt to nesten like når jeg var i gang ;O)

Skilt til minneboks. Laget på bestilling. Punchilla, Colorwash og figurer kuttet med Cricut. Bokstavene er "Winnie the Pooh" og "Golden gate bridge" er fra "Destinations". Klippbinders som ser ut som skruer i hjørnene.

Samme bestilling, et bursdagskort. "Winnie the Pooh" bokstaver her også, motorsykkelcharm (sikkert ebay), og bilde fra nettet. Måtte være denne type bil må vite ;o)

Bestillingskort. Et øl-slips :O) Kortet ned litt på en vin-tag mal, og pyntet med utklipp fra et mønsterark, metallpynt fra "Kort og Godt", metall"dingsene" fra ølbokser, stempelet er stavangeruttrykkene fra North stamps (??). Slipsnålen er rett og slett en fliseklemme og kan holde fast en lapp med hilsen på baksiden ;O)

Et enkelt 10x10 kort. 

10x15 Vintage med masse blomster og blonder <3
Blomster fra iamroses, blonden knabbet jeg til meg fra ei venninne, og perlene er Primas "Say it in pearls"

3 kommentarer:

 1. Så mye fint du har laget! Likte spesielt ølslipset som jeg synes var råkult:)

  Smil fra Sandra

  SvarSlett
 2. Som alltid lager du mye fint;-) Scrappekveld snart? ;-)

  SvarSlett
 3. Takk, begge to *klem*

  Hilde: Ja takk :OD

  SvarSlett