torsdag 2. februar 2012

Oppdatering desember/januar

Så var det på tide å oppdatere litt her inne igjen. Ikke så veldig mye jeg scrapper for tiden, men litt har jeg nå laget.

Før jul var det full sving med julegaver. Tanter og bestemødre har fått hjemmelagde lys og puter med serviettrykk, men selvfølgelig glemte jeg å ta bilder.... Det var fullt kaos i heimen rett før jul med sykdom og sykehusinnleggelser osv, så det var bare så vidt jeg rakk å bli ferdig.

Men lys og puter ble i hvert fall laget, pakket og overrakt akkuratt i tide :O) Har brukt de nydelige serviettene med vintage motiv fra Haugen, og lysene ble pyntet med silkebånd og charms. Har fått masse skryt tilbake fra mottakerne, de synes det er kjempestas med hjemmelagde gaver, og den ene tanten min har allerede plassert lysene sine på hedersplassen i stua :O) Kjempehyggelig å lage når de blir så glade :O)

Her kommer et knippe kort som jeg har laget nå de siste ukene. (Trodde det var flere, så jeg må gå igjennom pc'en tror jeg og se om det kan ligge flere bilder som jeg har glemt ut.)

Skal prøve å skrive litt om utstyrlisten, men jeg er fryktelig dårlig på navn....Ble veldig fornøyd med dette kortet, rammen er fra Cricut "Fancy Frames". Denne er lånt, men tror jeg må skaffe meg denne cartridgen selv, mange nydelige rammer her :O) Bilder fra utklippsark, blomster fra iamroses.com og metallpynt fra "Kort og Godt".Buret og fuglen har jeg fått av Linda http://favoritspotonearth.blogspot.com mulig det er spellbinder, er usikker... Et kort som kan passe til en mann kanskje?Konfirmasjonskort til min lillebror som skal til pers i mai. Motorsykkel og tekster er stempler, metallpynt og roser fra "Kort og Godt".Mannekort ;O) Traktoren er fra utklippsark, blomster fra iamroses.com. Div papirpynt fra "Familieskatter".Dette kortet er brettet slik at man åpner det på midten, ikke så lett å se på bildet. Fronten er "halv" og jenta stikker på utsiden. Syns det ble ganske stilig. Bilde fra utklippsark, blomster fra iamroses.com og pynt fra kort og godt og ebay (viften).Forelska meg helt i dette arket, så jeg måtte bruke det på to kort. Bilder fra utklippsark, "Prima" perleranker, charms fra ebay, og blonde fra "Familieskatter". Elsker disse vintagebildene :O)


2 kommentarer:

  1. Likte veldig godt det første kortet. De andre er også fine;) Har jo sett de "live" også;)

    SvarSlett